Válassza ki az országot vagy régiót.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Miért IC-komponensek

Költséghatékony beszerzés

 • A hiány és az időigényes kereslet történelmileg összefüggésben volt a magas értékesítéssel és a kivételesen magas árakkal. Ez nem az IC COMPONENTS LTD megközelítés. Honlapunkon a vásárlók következetesen versenyképes árakat találnak, összhangban vagy alacsonyabb szinten, mint más online világszerte vezető forgalmazók vagy online szupermarketek. Saját raktáraink vannak Hongkongban. A hongkongi adótörvény-preferenciarendszertől függően versenyképes árakat szerezünk világszerte a világszerte forgalmazók között azáltal, hogy elektronikai alkatrészeket vásárolnak világszerte a Hongkongi raktárunkba.
 • A forró eladási termékek azt jelentik, hogy a vásárlók mindig nagy mennyiségben vannak ebben a részlegben. Más szóval, a versenyképesebb ár hatékonyan csökkentheti a beszerzési költségeket. E követelmény kielégítése érdekében az IC COMPONENTS LTD minden egyes pillanatban szakmai elit csapatokat épített ki a piaci igények kivizsgálására, a Marketing Osztály pontos információkkal látja el a beszerzést. Számos vásárlással az ügyfelek versenyképesebb árat és hosszú távú rendelkezésre álló készletet szerezhetnek. A professzionális elit csapataink minden pillanatban megvizsgálják a piaci igényeket, pontosan kalibrálják a piacon a beszerzést. A vizsgálat alapján nagy mennyiségű vásárlást hajthatunk végre alacsonyabb árak megszerzésére.

Obszoletált & Hard to find Inventory

Vevőközpontú üzleti filozófiánk alapján az IC COMPONENTS LTD nagyobb figyelmet szentel a forró és hardveres (EOL) elektronikai alkatrészeknek, ami azt jelenti, hogy versenyképesebb árakat tudnak kínálni a forró termékekben, vagy autentikus és megbízható forrásokat szerezhet nehéz megtalálni (EOL) alkatrészeket IC COMPONENTS LTD-val.
Ahelyett, hogy az ügyfeleket időigényes, kockázatos világméretű keresésekre szánnánk a szűkös (EOL) elektronikus alkatrészekben, azonnal összekapcsoljuk a rendelkezésre álló készleteket minden egyes ügyfél hiányával a szükségletük pillanatában, mielőtt eljutnának a brókerekhez és a kevésbé ismert ellátási lánc partnerekhez.
Megértjük a szűkös vagy elhasználódott termékek jelentőségét. Talán ez a kulcsfontosságú elem a zenetömbök csodálatos emlékek megjavításában. Lehet, hogy elengedhetetlen része az őrült találmánynak.
Ezért létrehozzuk saját hard-to-find leltárunkat, ahol a különböző kerületekből szűk és rendelkezésre álló alkatrészeket vásárolunk. Akár a kibővített átfutási idők csökkentésére, akár az elavult, és / vagy az élettartam alatt álló elektronikai alkatrészek, félvezetők és más nehéz helyzetben lévő elektronikus alkatrészek keresésére törekszik, az IC COMPONENTS LTD rendelkezik az ellátási lánc szakértelemmel az anyaga megoldásához Ugyanakkor kínálunk költséghatékony alternatív megoldásokat az elektronikus alkatrészek.

Eredeti és hiteles leltár

Az IC COMPONENTS LTD megbízható forgalmazó az eredeti és hiteles alkatrészeket kereső vásárlók számára. Hiszünk abban, hogy az ügyfelek meg akarják erősíteni a játékokat - és a repülőgépeket és a szívverés monitorjaikat - hihetetlenül jó minőségű alkatrészekkel.
Napjainkban, a kifinomult informatikai eszközök és az ellátási láncok partnerei közötti soha nem látott láthatóság ellenére az alvadék vagy a hamisítvány még mindig zavarja az iparágat. Egyes fel nem használt készletek olyan értékesítési csatornákon mennek keresztül, amelyek nem felelnek meg az iparág nyomon követhetőségének, kezelésének és minőségellenőrzési szabványainak.
Hogyan erősítjük meg termékeink hitelességét és eredetiségét?
 • A termékek formális ellátási lánca: A komponensek forrása közvetlen hatással van az alkatrészek minőségére. Ezért az IC COMPONENTS LTD mindig szigorúan kiválasztja megbízható beszállító partnereinket. Csak magas színvonalú disztribútorok, akik megfelelnek a hihetetlenül magas beszállítói szabványnak, mint például a gyártók, a franchise-forgalmazók, az OEM-k, a CM-k és a független, elismert forgalmazók.
 • IC COMPONENTS LTD erőteljes tesztközpont: Az anyavállalat forrásaira alapozva alapítása óta az IC COMPONENTS LTD már rendelkezik egy teljes és szigorú tesztelési szabványt alkalmazva, alkalmazza a legfejlettebb ellenőrzőberendezéseket, és rendelkezik az összes komponens forrásának és termékeinek ellenőrzésére szánt szakterületen alkalmazottakkal.
Az összes komponenst a készletbe vétel és a végfelhasználók felé történő szállítás előtt az IC COMPONENTS LTD Minőségvizsgáló Központba szállítják, ahol ellenőrzik és eredetüket igazolják (200x-os nagyításunkkal, röntgen- és acetonellenőrző teszteléssel stb.).

Személyközpontú szolgáltatás

24 órás szállítás
A raktáron lévő alkatrészek azonnali leszállításra érhetők el. Minden alkalommal több mint 750.000.000 termék áll rendelkezésre és készen áll az IC COMPONENTS LTD raktárakba történő szállításra. Ez azt jelenti, hogy nincsenek átfutási idők az állományon lévő termékeknél. 
60 napos garancia
A vásárolt elektronikus alkatrészek 60days garanciát tartalmaznak. Ha valami baj van a szállított termékkel, akkor csak akkor fogadja el a termék cseréjét vagy visszavitelét, ha az alábbi feltételek teljesülnek:
 • Bármilyen problémát jelent a szállított termékekkel, például hiányosságok, hibás tételek szállítása és látszólagos külső hibák (törés és rozsda stb.), És tudomásul vesszük ezeket a problémákat.
 • A fent ismertetett hibáról tájékoztatjuk a termékek szállítása után 7 napon belül.

Egyszerű üzleti tevékenység
 • Bőséges és naprakész termékinformáció:
  Az átláthatóság biztosítása érdekében a vásárlóknak a szükséges döntések meghozatalához szükséges összes részlete mellett árakat adunk meg, és a rendelkezésre állást 10 percenként frissítjük, beleértve a részleteket, a költségeket, az adatlapot, a mennyiséget stb. adatlap információk, kérjük kattintson ide: http://www.alldatasheet.com.
 • Legjobb osztályú keresési és e-közbeszerzési motor:
  A legjobb kategóriába tartozó keresőmotor gyorsan és egyszerűen megtalálja és megvásárolja a részeket. Az online eszközök egy csomagja növeli a termelékenységet és hatékonyabban kezeli az adott fiókinformációkat.
* BOM-ok A vevők feltölthetik az alkatrészlistát, hogy információt kapjanak (mennyiségek, többszörös árküszöbök, rendelkezésre állás / lead time, gyártó stb.) És töltsék le az asztali idézetekre.
* Kérelmezõk A vevõket szinte azonnal válaszolhatjuk, és a termelési ciklusok továbbra is szûkíthetõk.
c.24 / 7 Önkiszolgáló vásárlás: szabadon bocsátott, önkiszolgáló vásárlás biztosítása. Ahelyett, hogy várakoznánk arra, hogy valaki visszajelzést kapjon, felhatalmazza a vásárlókat az összetevők keresésére és megrendelésére, függetlenül a napszakoktól vagy a részek elhelyezkedésétől

Szakmai csapatok

Vertikális vállalati struktúránk, a versenyképes és professzionális csapatokkal együtt, köztük a közigazgatási osztály, a minőségbiztosítási osztály, a technológiai részleg, a humánerőforrás részleg, az értékesítési részleg (az online és a vonal), a pénzügyi részleg, a logisztikai osztály és a raktári osztály , mindegyikük megkönnyíti cégünket, hogy korlátlan minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek az egész ellátási láncot lefedve.