Válassza ki az országot vagy régiót.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Minőségpolitika

Minőségpolitika

A legmagasabb minőségű termékek és tökéletes kiszolgálása az ügyfelek világszerte a szabványosítás, a technológiai innováció és a folyamatos fejlesztés révén.
A szervezetünk jövője a minőségtől függ.

Környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányelvek

A zöld termékeket technológiai innovációval, a környezetvédelmi előírásoknak való megfeleléssel, a szennyezés megelőzésével, az erőforrások megőrzésével és a környezet folyamatos javításával szenteljük.
Rendszeresen kommunikálunk és bevonjuk az érdekelt feleket a hatékony környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási rendszer fenntartására irányuló erőfeszítéseinkben. Ezt a környezetvédelmi, egészségvédelmi és biztonsági politikát a vezetőség teljes mértékben támogatja annak végrehajtása érdekében a szervezet minden szintjén, és a nyilvánosság számára is elérhető.

OH & S házirend

A törvényi és szabályozási követelményeknek való megfelelés, az egészséges és biztonságos munkakörnyezet kialakítása, az egészség és a biztonság terén folytatott képzés és nyilvánosság, valamint az egészség és biztonság menedzsmentjének, a sérülések megelőzésének és betegségének folyamatos javítása.

Veszélyes anyagokra vonatkozó politika

Az emberi, a föld számára az egyetlen élő környezet védelme érdekében kijelentjük, hogy az IC összetevők által gyártott termékek megfelelnek az EU RoHS és az ahhoz kapcsolódó ügyfelek követelményeinek.

Munkaügyi politika

Emberek orientált, személyzet & ügyfél & üzleti partner orientált, betartani a vonatkozó törvényeket és szabályokat, védeni a környezetet, vállalta a társadalmi felelősséget és folyamatosan javítani.

Üzleti etikai politika

A legmagasabb etikai követelmények betartására törekszünk, és elkötelezettek vagyunk: az üzleti vállalkozás tisztességes működtetése, a korrupció, a zsarolás és a sikkasztás megakadályozása; megtiltják az ajánlatot vagy megvesztegetést; nyilvánosságra hozza az üzleti tevékenységgel, szerkezetükkel, pénzügyi helyzetével és teljesítményével kapcsolatos információkat; a szellemi tulajdonjogok tiszteletben tartása és tiszteletben tartja a tisztességes üzleti vállalkozás, a reklám és a verseny elvét; védje a bejelentő titkosságát; aktívan részt vesznek a közösségben.
További információ a minőségi irányelveinkről: lépjen kapcsolatba velünk.