Válassza ki az országot vagy régiót.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

RoHS megfelelés

RoHS, ólommentes jogszabályok, "az egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való alkalmazásának korlátozásáról szóló 2002/95 / EK irányelv" 2006. július 1-jétől érvényes lesz az egész Európai Közösségben.

Célja egyszerű - összesen hat anyag eltávolítása az elektromos és elektronikus berendezésekből (EEE), ezáltal hozzájárulva az emberi egészség és a környezet védelméhez.

Bár a RoHS egy európai uniós (EU) irányelv, az Európán kívüli elektromos és elektronikus berendezések gyártóinak szintén be kell tartaniuk ezt a jogszabályt, ha az általa gyártott berendezéseket végül egy EU-tagállamba importálják.

RoHS megfelelőségi nyilatkozat

A DAC Company ügyfeleinek és beszállítói bázisának támogatása érdekében elkötelezte magát a RoHS előírásoknak való megfelelés mellett. Ennek az erőfeszítésnek köszönhetően segítünk a gyártóknak és ügyfeleinknek az RoHS bevezetésében is. Ebbe az irányítási folyamatba a következők tartoznak:
  • Szállítói irányelvek: Tájékoztassuk ügyfeleinket gyártóink RoHS irányelveiről, mivel ezek a politikák tovább fejlődnek.
  • Alkatrész specifikus információk: A megfelelőségről szóló részszám részleteit tájékoztassa az ügyfelekről, mivel ezek az információk a beszállítók rendelkezésére állnak.
  • Készletgazdálkodás: Segítségnyújtás a nem megfelelő jegyzék átállásának irányításához a megfelelő készlethez (konkrétan a termékcsővezeték-kezeléshez).
  • Piaci igények: tartsuk meg a beszállítóinkat a piacra és a konkrét ügyféligényekre, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobban reagáljanak.
  • Oktatás: A beszállító partnereinkkel szoros együttműködésben a DAC a legjobb tudásunk szerint biztosítja ügyfeleink és alkalmazottaik számára a legfrissebb RoHS-szel kapcsolatos információkat.

Felelősséget kizáró nyilatkozat: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ezen az oldalon található nyilatkozatok nem tartalmaznak jogi tanácsadást, és a pontosságra vonatkozó szavatosság nélkül nyújtanak be. Ez az anyag képviseli a környezetvédelmi előírások értelmezését, amelyeket az egész világon különböző régiókban átadtunk vagy vizsgálunk. Mielőtt ezekre az információkra reagálna, meg kell vizsgálnia a tolmácsolás pontosságát a saját jogi tanácsadójával.